Tha BFF

Onsdag den 30 Mars

Hej på er!

Var ledig idag så jag passade på att fara ut med Dino en sväng idag. Tog in henne i vanlig takt och började göra iordning henne men hon verlade ha haft lite ont i såret på magen vid frambenet... Så jag försökte sadla så långt bak som möjligt.
Får väl lov att ta det lugnt då! =)
Dinos öron... Dino ser Millan och Isabell & Millan kommer springandes emot oss.
gammal bild från sommaren 2010
Red ut och mot Komnäs hållet, tänkte att vi skulle hälsa på våra vänner i komnäs Isabell & Millan. Skrittade hela vägen dit och Dino var faktiskt ganska villig att försöka jobba ner, kul! =) men Dino kändes skev, nästan som om hon var halt men eftersom hon går så knepigt är det nästan omöjligt att urskilja om det är hälta eller bara hon som schevar.
Väl i Komnäs blev vi glatt mötta av Millan i hagen som ropade och pratade med oss, Hon var nästan påväg ut ur hagen när vi rörde på oss. Vi fick vänta lite på Isabell eftersom jag inte hade haft möjlighet att få tag på henne.
Men efter en stund så kom Isabell, Bad henne att kolla om Dino var halt och då när vi vände för att gå bort en bit så fick Millan frispel, hon kastade och raceade runt som en galning i hagen trodde nästan att hon skulle kasta sig över tråden för att få hänga med Dino men icke. I alla fall så kunde inte Isabell se någon hälta, snarare att hon gick bättre är förrut... Hon bad mig trava lite, tänkte lite för mig själv detta komma inte gå, Men vi vände åter upp emot våra vänner och jag gav henne travskänkel och hon tog den och travade lugnt & fint 10-14 meter, Snacka om att bli överraskad! Det ser jag som ett framsteg!
Isabell tog in Millan och gjorde iordning henne så att de kunde hänga med oss en bit ut i skogen. Millan har haft lite ont i ryggen så de har inte ridit så mycket. Men idag passade de på att hänag med oss, det var ju ett tag sedan vi red ihop...
The Bff, En sommarkväll i augusti 2009
Foto:Isabell

Millan & Dino hade träffats en hel del innan den här kvällen, och även hälsat lite men aldrig velat vara med varandra som då.

På den tiden som Dino såg ut som en julgran... käk,bettringar,montétyglar,svanskappa och huva var det vi hade den här gången.

Den här kvällen var Dino & Millan sådanna bästisar, här var vi i komnäs på hockeyplan och när vi red hem så skulle dom bums gå sida vid sida med varandra, vi gick där med långa tyglar och knäna emot varandra. Det är inte alla dagar man får uppleva något sånt. Har inte varit med om något sånt på mycket länge iallafall.


Millan var väldigt nyfiken då.
Foto:Isabell

Väl uppsuttna och skrittandes iväg så blev Dino som en liten ängel, behövde knappt hålla i henne utan hon gick lugnt & sansat brevid Millan. Millan blir nästan alltid Gosig när det gäller Dino, ibland tycker Dino att det är ok och ibland inte alls ok, men det märks ganska tydligt när Dino inte vill ha henne i närheten. Men idag var det helt ok, väldigt mysigt att bara skitta lugnt sida vid sida. Men när Isabell vände hem så blev Dino jätte speedad, drygt när hon hade varit så duktigt innan.
I stallet så blev det lite massage, pyssel och sedan utsläpp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0