We are troting!

Onsdagen den 27 Juli

Hej!
Passade på att fara ut en sväng imorse med Dino, hade så fruktansvärt ont i magen så jag höll på att dö innan men väl uppe i sadeln och när man känner rytmen då känns det mycket bättre.
MYSEN =)
Bild från idag, Älskar Dig min Dino <3

Foto: Madde =)

Började med att rida ut en sväng i skritt men när vi vände hmemmåt så vill honverkligen springa så vi gick ner i paddocken en stund och jobbade på med traven en stund. Tills Madde hade satt upp en fyrkantssprå i hagen åt oss, så då gick vi dit och travade lite mera =D Dino fatta att hon skulle trava och hon lyssnade jätte bra och jobbade på jätte bra =D 

Madde fotade bilder på oss =)
trava :P
lite ökad trav här

lugn och duktig har inte särskilt korta tyglar =)

lite fortare men ändå inte snabbt!

avslappnad dam långa tyglar <3

hur trevlig trav som helst när vi tar det lite lugnt

avsluta med lite galopp

galoppis

Dressyrträning helt enkelt!

Tisdagen den 26 Juli

Hej!


Idag så tog jag tag i min sits och passade på att köra att dressyrpass med Dino. Började med att rida ut en sväng och försökte sitta så bra som möjligt och bara styra henne med benen, gick riktigt bra och hon försökte verkligen vara avslappnad.
Red sedan hem till paddocken och började med att trycka ut henne i hörnen men innerskänkeln utan att hon skulle öka, hade då lång tygel och försökte vara så lätt med skänklarna som möjligt.
Egentligen är hon så känslig för tygeln och skänklarna men det är en sån svår kombination då hon är så frukatansvär stressad och hård.Från den 17 då isabell och jag tränade lite i paddocken, Dino i traven
Foto:Isabell


När det kändes som att hon började få kläm på det hela så utökade vi med volter vid varje hörn. Också med lång tygel. Sedan så började jag jobba fram henne i trav mellan hörnvolterna och sedan försöka sakta av med endast sitsen och det var inte alltid det lättaste ;)
Bytte varv om vart annat och höll på.
Kortade sedan tyglarna lite ( men ändå så att tyglarna glappade ) försökte sedan med endast en volt och att hon skulle trava resten av paddocken. Lite svårt tyckte hon men då ändrade jag så att vi jobbade på en 8-volt, ena delen funkade superbra men det andra gick knappt alls så då fortsatte jag på en volt och sedan ut på stora volten.
Då började jag sedan fokusera på hennes svagare travvarv...
Så jag började med att ställa henne utåt på vissa ställen för att hon inte skulle falla in i galoppen, men tillslut så kunde hon gå rakriktad där också och trava i lugn trav. Släppte henne på de ställen då hon tog det lugnt och hon jobbade på riktigt bra. Jag blev riktigt imponerad av henne idag Ovh hon verkade tycka att det var skitkul! =) Tur är det att man har en häst som älskar att jobba och vara duktig =)

Hennes svårare varv men nu har vi tränat lite mer på det =) 

Foto: Isabell
Mycket beröm fick hon och hon lyssnar som ingen annan när man håller på sådär, där det inte finns några stressmoment och vi bara kan flyta på och jobba utan störmingsmoment.
Riktigt roligt var det och hon har ju konditionen så hon blev knappt svettig eller tyckte att det var jobbigt. =)
PS. kunde även rida lätt utan att hon blev fundersam på om jag ville nåt.
Duktiga Dinomin gör allt man ber om <3 Mitt hopp på oss är större än någonsin nu, Och jag märker det å Dino att hon är taggad till tänderna på att satsa på traven =) än om det är svårt för oss så kämpar vi vidare! =D

Färga Dino´s svans röd

Söndagen den 24 Juli

Hej!

Idag så red vi ut med sidepull igen, skrittade först fram och sedan jobbade vi med att hon skulle jobba ner och lyfta på ryggen.
Sedan fick hon jobba i kortgalopp och sedan jobbade vi med lite trav, det gick riktigt bra så, kunde till och med rida lätt utan att hon skulle öka! Jätte bra alltså.
´trava min docka =)
den gången vi körde bb på åkern =)

Foto: Moah


Men sedan så kom Dino på att hon man krullar ihop sig så kan inte matte ta in mig lika bra... vilken plan... så då satsade hon på att göra det omöjligt för mig att styra. Tillslut avslutade vi bar med att skritta hem på på lång tygel och lugn avslappnad skritt =)
När vi kom hem så visade vi upp en siktbra skänkelvikning för Gunnar. Han tyckte det såg riktigt bra ut och Dino kändes riktigt bra =)
Efter det så blev det streching och jodopax i svansroten eftersom hon haft lite klåda. För att sedan skölja bort det hela med en varm dusch, men det blir kvar lite rött i svansroten men sånt brukar gå bort :P
Efter det så funderade jag på vad vi kunde göra eftersom hon inte skulle gå ut nå mer och jag ville inte att hon skulle stå inne och ropa.
Så jag tog med henne ut i paddocken och gjorde lite små övningar och sedan prövade jag att löshoppa henne. Höll i henne tills typ 4-5 meter innan och så släppte jag och hon hoppade, hoppade 3 ggr på den höjd vi hoppades sist och här kommer en bild från dess =) 

Dino och jag hoppar =)

Foto:Isabell

Ännu en dag med dig

Torsdagen den 21 Juli
Hej

Dino och jag drog ut på en träningsrunda idag efter att vi for ut igår med Gunnar & Nimros, Dino betede sig som en mupphäst och hade inga hovar i backen...
Men det gick bättre idag, började med att vela om jag skulle tav 3-delat eller Sidepullen men det fick bli sidepullen och det var ett bra val. Jobade med formen på plana ytor och Galoppen i backarna och jobbade även lite i trav =) kändes riktigt bar när vi gick hemmåt och vi avslutade med att korta stiglädren och klättra i lite sandbackar.
Här får ni en bild från i våras
Gropen, från hästryggen.

Runt gropen till häst =)

En dag med våra vänner

Söndagen den 17 Juli

Hej!

Idag så bestämde Isabell och jag att vi skulle släppa ihop Dino och Millan i hagen hemma hos Gunnar så vi började med att rida en sväng först. Jag blev lite tidig så Jag galopperade lite på rakbanan, Dino var helt ofanligt stark där, det var alltså inte så roligt för mig. Men jag vill att hon skulle få springa av sig lite innan vi mötte upp med Våra vänner.
Sedan red vi hem och fortsatte i paddocken. Dino var lite halvpigg från början så jag fick lov att jobba en hel del med henne till en början innan jag kunde börja begära mera av henne.


Millans sjukt snygga trav! =)
Fotade först lite på isabell när hon och millan jobbade men Millan var inte riktigt på humör så det blev inte så mkt för dem men sen så Fotade Isabell mig och Dino först i galoppen och sedan i traven och så avslutade vi med vårt lilla hinder =)
började med Galoppen
Galoppen då
Nja vet inte riktigt hon kanske var lite less på Galoppen just då.
ta
sämre varvet i traven först! Inte så illa!

lite längre trav
travsteget
smak av travartraven men ändå inte tillräcklig snabb.

Notera att Jag hade flätat Dinos mann med inbakade flätor =)
trav..
Här börjar det att likna något! =) lyfter benen super här!
travet
ganska avslappnat ändå
traven <3
fint fint =)
hoppämne
Smakprov på våran hoppning idag :P hon lyfter kanske 15-20 cm högre med frambenen än hon behöver :P
( Millan står lös och betar, helt oberörd XD )

Jag tycker att Dino jobbade superbra idag, hon gjorde jätte bra ifrån sig framförallt i traven =)
Glada lr?
Nöjda ;) 

snyggo
Bjuder på denna snyggobild Hihihi!

Vad tycker ni?


Ihopsläppet

piggelin + segpropp = sant

Millan pigg och Dino seg Haha!

Dag 15 - Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Det första jag är stol över är att jag inte har gett upp på Dino,eftersom hon är så speciell med sina gångarter och hennes pigga och starka egenskaper.

för det andra så är jag stolt över att vi klarade oss igenom en Landsjöritt, trots att vi gick omkull och bara skrittade =)
Man kan se på shabraket (där det är blött) hur mycket hon låg ner efter hon gått omkull. Hemskt minne ändå. Ändå nöjd efter att vi klarat oss igenom allt =)
Foto: Gunnar Olofsson

Sedan så är jag stolt över att vi har börjat kunna trava och att vi har börjat kunna hoppa, hoppningen hade jag så svårt för förrut dels eftersom hon inte gick att ta in det minsta innan hindrena förrut och för att hon kunde vika av bara sådär =/ Men nu så ;)

Ni får se några smakprov i ett inlägg senare ikväll =) På lite trav + hoppning.

Dag 14 - Varför får ridning mig att må bra

För att jag får vara ute och sedan så rider jag en häst som jag verkligen tycker om och hon tycker om mig, det gör mig glad att veta att vi båda njuter av att rida ut i skogen, träna på sådant i behöver förbättra och att vi kan har lite roligt ibland också.
Jag trodde ett tag att vi aldrig skulle bli ett team och att vi aldrig skulle bli så goda vänner som vi är idag.

tada
bild från när vi var på ridskolan med Millan & Isabell.
Foto: Moah
Tex om jag har tänkt träna traven en dag så kanske vi gör det på en volt ett tag och oftast då så brukar Dino vilja gå över i galopp men hon får lov att trava tills jag säger till, då när vi kan ha travat ett tag så ger jag henne tillåtelse att galoppera och det tycker hon är superkul. Och oftast har hon inga problem med att jag vill arbeta henne i galoppen utan hon är bara glad att få gå i galopp. Så båda blir riktigt Nöjda.

Sedan så umgås jag ju med så många när jag rider, rider med Isabell och Millan och det gör både mig och Dino glada. Och Madde kan jag rida ut med ibland och det är också jätte roligt, oftast blir det massa prat och det är skönt att inte behöva prestera ibland. Bara ta det lugntt och skritta fram i skog och mark. Och även Matilda som är där ibland, då får man ut så mycket mer än bara ridning. Och jag stormtrivs i stallet där Dino står, det känns som att de som är där en enda stor familj och alla vill bara hästarnas bästa.
Sedan så får jag röra på mig med en idrott som jag verkligen gillar och känner att jag är bra på, det är ju så att är man bra på någonting så blir iallafall jag bara lyckligare av att få fortsätta med det och allting blir bara roligare.

Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver min häst


Hihi sötnosen när vi skulle ut och bada =) hade det gröna nylontränset =) Min optimistpålle <3

* Snäll
* Pigg
* Arbetsvillig
* Optimistisk
* lätthanterlig

Dag 12 - Det här saknar jag

De långa sommarloven då man bara kunde vara, men annars så saknar jag ingenting. Har allt jag kan önska mig just nu känns det som =) 

kanske ett vintertäcke lr regntäcke ;) hihi gonatt på er <3
dunderdamen min <3 Emmeros Dinomin <3

Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen

längst ner i hagen, Rambo i bild och man ser (ickebefintlig paddock, stallnocken och gunnars hus =)
stallet,  Och Isabell och Ghetto i bild + Gunnars hus =)
stallggången med en Dino ;)
eh kan inte ge så mycket mer bilder just nu, ni får väl mer senare =) gonatt gott folk

Dag 10 - Mina drömmar

Mina drömmar är att få Dino till att trava rent och utan hinder, att hon ska kunna vara totalt avslappnad när jag rider henne och att vi ska kunna fortsätta utvecklas tillsammans <3 =)

Dag 9 - Mitt bästa hästminne

Det är nog när Isabell och jag red borta i komnäs på planen och tränade, Då Dino tog för första gången någorlunda lugn trav :P


Tjusig trav men hon drog som .... och det var super svårt att hålla henne.
haha kan ni tänka er att det här var millan för 3 år sedan?
millan von glopp
3 år senare ;)
aja tillbaka till håästminnet.
Sedan stod Millan och Dino och myste och bara pussade på varandra <3 och Isabell och jag kunde rida lugnt och stilla knä mot knä hela vägen hem. Det var första gången jag uppfattat Dino som lugn och avslappnad, Millan verkar ha den effekten på andra hästar.
Millan och Dino  ( jag ) hihi käke mot käke :P
Måndag den 11 Juni
Träffade Matilda i stallet idag det var typ en månad sedan sist, sjukt roligt att ses igen =) Dino och jag tog en liten tur och hon var piggelin, men hemmåt kändes hon lite stel/knölig på vänster fram så jag hoppade av och gick sista biten hem och lät Gunnar kolla upp det men ingen skada lr ömhet och ingen hälta heller så vi gissar på lite stelhet/träningsvärk ifrån hoppningen. Så imorn blir det lugna puckar ;)

Bara Chilla lr?

Söndag den 10 Juli

hej!

For till stallet idag för att bara chilla lite, tog och mockade alla boxarna först och borstade Dino lite sen.
Provade att få på henne på pallen jag byggde, det var inte så svårt med frambenen, men bakbenen var hon lite skeptisk till så jag höll på en stund men...
en gammal westernbild från förra året =)
Foto:Matilda =)
Då ringde pappa och berättade att det var 2 lösa hästar ute på åkern, så Madde och jag traskade iväg och fångade in dem, Madde viste vilka som ägde dem så vi ledde hem dem till sina hagar.
Sedan fortsatte jag en liten stund med pallen och Dino innan jag gick in och fick fika hos Gunnar =)

Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit

min bomlösa sadel =)
änvänder 2 träns numera som jag växlar emellan beroende på vilket bett och nosgrimma jag vill ha på henne just den ridturen. =)
träns
"vanligt träns med snokrem för att hon inte ska gapa så mycket när hon springer, har 3-delat bett på detta träns
foto:Madde
Samt det här tränset, med 2-delat bett och pullargrimma. Och hennes namn i pannbandet =)

Tänkte att jag skulle inhandla en ny pullargrimma
martingal- bra för att hon inte ska he upp huvudet så mycket. Har bara nyligen börjat använda den och jag tycker att den funkar utmärkt. Det var Maddes idé att börja ha martingal på Dino =)

intresserad ;)

hennes vardagsgrimma =)Hoppa =)

Lördag den 9 Juli

Hej

Har idag bygt en pall som vi ska kunna träna att kliva upp på och sedan red jag Dino, red först ut och galopperade lite, gick riktigt fint faktiskt, hon börjar få bättre koll på att hålla ihop sig och att det funkar bättre om vi sammarbetar för annars får man inte springa. Satsade på att galoppera mycket i hennes svagare varv och det gick förvånansvärt bra, men som jag sagt tidiare så är Galoppen hennes starka sida =)
love galopp <3
Hennes svagare varv, men kul tycker hon att det är =)
Foto:Madde
Jobbade på och hon var riktigt duktig i backarna, red sedan hem och märkte att hon fortfarande ville jobba så då jobbade vi vidare med cavalettibommarna och avslutade med att hoppa ett hinder, gick faktiskt bra idag också, tror vi hoppade runt 55-65 cm är inte riktigt säker men hon hoppade jätte bra och ju högre vi hoppar ju bättre blir hennes teknik.
hoppning =)
börjar fastna mer och mer för hoppningen =)
Foto:Madde =)
Sedan visade Madde lite nya strechingmetoder som vi kan forsätta med =)

Dag 7 - Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan

Hm detta var svårt, måste nog vara huvudlag, kanske martingal. =)
detta är något jag inte klarar mig utan på vintern!
rumpvärmaren som jag fick av Madde Och Gunnar i julklapp =)
pannlampa
pannlampan jag införskaffade i vintras =)
och mina skinnridhandskar som värmer fingrarna på vintern =)

Dag 6 - Något annorlunda med min häst

något annorlunda med Dino, ja det måste nog vara att hon har problem med att hålla en ren trav. Annars är hon ganska normal numera tycker jag :P
Fina damen min <3

Damn!

Torsdag den 7 Juli

Hej hopp!
Har legat på latsidan med det riktiga bloggandet känner jag men nu måste jag berätta om kvällen ridtur =)
Började med att Gunnar hjälpte mig att flytta hindrena ifrån gropen till paddocken där jag byggde uppp några cavalettihinder och ett hopphinder på kanske 45-50 cm...?

men började med att rida ut, värmde upp lite först och sedan fick hon jobba i form, gick bra. Sedan galopp i en backe, mycket bra gick det, inge hård i munnen och ville inte dra iväg, nästa backe så tog vi den bättre galoppen och då, fick jag den där gummibandskänslan i handen, hon bara höll sig bakom handen och drev på därifrån, hur bra som helst! När det väl planade så travade hon i korttrav och jag känner hon bär upp mig ordentligt med ryggen, Snacka om att jag blev shockad! När vi stannade så fick hon massor av berömm! =) Och jag prövade på tillbakavägen också och då fick jag också den där traven <3

Lycka!
På tillbakavägen körde vi lite till galopp och sedan skritta hem för att arbeta lite till, började med cavalettibommarna =) i det sämre varvet och det gick faktiskt riktigt bra, lite bostad från början men sedan lugnade hon ner sig =) och vi byttte varv och då skötte hon sig ännu bättre, tillslut satt traven riktigt bra och jag började prova det lilla hindret, inga problem sa Dino och hoppade sådär lätt över, jobbade med att hon skulle hoppa när jag sa till och att vi skulle vända ordentligt, hon verkade tycka att det var skitkul! =)
hello you! =)
Bild ifrån min sista ridlektion 
Foto: Madde /Isabell

hoppa

Också från den lektionen.
Samma fotografer =)
Och hon var så lugn och avslappnad och kunde när som helst gå över i skritt och ta det lugnt =) avslutade när det kändes som bäst =) men det kändes bäst hela tiden... 

Dino belv så ledsen sen när vi bara skulle trava runt, hon ville ju fortsätta hoppa =D <3 söta vännen min <3 Dag 5 - Det här finns i min ryktlåda

Hihih har ingen ryktlåda :P Dino delar alla borstar och hovkratsar med resten av stallgänget =) hihi

Dag 4 - Favoritbilderna på min häst

Dom är inte rangordnade så ni vet det!
Bild 1
i see you!
I see you! =)

Bild 2
min mat!

MIn mat =) hihi

Bilder från första sommaren

bild 3
Beauty!

Den snyggaste traven =)  hon är verkligen lätt att tömköra =)


bild 4


hehe snyggo damen =)

bild 5


Hoppisen


bild 6
Myone =)

mysis <3


Bild 7


bild 8
favorit i repris

Bild 9

klockren trav <3

Bild 10

tha Dino
i för stor repgrimma jag vet.

Detta är mina 10 favoritbilder =) Vilken tycker du är finast? =)


Dag 3 - Min största rädsla inom hästsport

Min största rädsla är att jag ska ramla av så illa och bli förlamad eller bli rörelseförhindrad så att jag inte kan rida nå mer =(

Dag 2 – Det bästa/sämsta med min hästDet bästa med Dino
är att hon är allt igenom snäll och aldrig gör något elakt. Och att hon kan samla ihop sin galopp så sjukt mycket + att den är superhärlig!
skutt skutt, foto:Moah
Det sämsta med Dino är att hon har väldigt lätt för att bli uppstressad och har probelm med att trava rent.
islandsDino ;)
tölt (pass) = stressad häst... Islandshäst? :O
Kort Och Enkelt ;)

Dag 1 - Presentera mig och min häst

Så nu ska jag presentera mig och min häst...

Beatrice Byström
Bea :P
Jag på Dinos rygg. Foto:Moah

Ja jag börjar väl med mig själv, Jag heter Beatrice men kallas för Bea. Jag är djurälskare och har för närvarande 1 katt och 3 kattungar, en hund ( en labrador som är 9 år gammal, heter Sam ) och en halv häst. är 19 år gammal =)
Jag gillar att vara ute och är en ganska busig person. Andra beskriver mig som snäll och glad, och det är jag för det mesta och jag är oftast väldigt positiv till det mesta. Bor med mina föräldrar hemma i Gerdal, har 2 äldre bröder som är gifta och har egna barn.  Började rida när jag var 8 år men blev avkastad och överrullad av en häst så jag blev rädd. Slutade då med ridningen men började igen när jag var 11-12 år då på ÖOR, red i en ponnygrupp med massa grymma tjejer, Agnes, Henny, Sara och Josefin bl.a. =)
bytte till hästgrupp 2009 i Mars och i April så träffades Jag och Dino <3 Jag var alltså ganska ny på att rida häst. Och hon var inte det minsta av vad jag var van vid :P
Obetydlig info: 1.62 cm lång, det betyder att jag har ganska Korta ben så alla tycker att jag rider med för kosta stigläder.

Emmeros Dinomin


intresserad ;)
Intresserad ;)

Varmblodstravare född 1997 pensionär sedan 2007-2008 vid årsskifet och vi möttes 2009  Innan dess så var hon bara pensionär som chillade i hagen och levde livet. Hon är en väldrigt snäll och tillgiven häst när man väl lär känna henne bästtre men hon är även väldigt stabil och bestämd häst, så man måste man vara ganska duktig på att övertala henne om nya grejer. Hon har en avkomma som Gunnar och Madde äger, Nimros heter han. Har
skrivt lite om honom tidigare. Hon är iallafall en sträng men kärleksfull mor, det avspeglas ganska mycket i hennes personlighet. Dino är ganska allvarlig och vill sällan leka, men ibland så kan man få henne att busa lite men det är svårt.
Hon gillar inte att göra saker själv, utan vill ha sällskap speciellt vid löshoppning och sådant. Därför föredrar hon att man ger henne instruktioner och leder henne igenom uppgiften.
Dino är äldst i stallet och även ledaren över flocken, i flocken är hon bestämd och ibland lite ego, speciellt när det gäller mat. Rambo och Ghetto jagar hon oftast bort med små signaler, medans hon favoriserar sin son.
I ridningen är hon mycket arbetssam och gör mycket gärna det man ber henne om bara hon förstår vad. Men hon kan ofta ta det till överdrift och "over do it" så att säga. På det sättet tror jag att vi är lika, jag har en tendens att göra allting mer komplicerat än vad det i verkligheten är. Kan vara ganska hård i munnen och blir inte uttråkad av volter. ;) Och konstigt nog så älskar hon att galoppera <3
Hon älskar att fara ut och springa, så hon är lite av en träningsnarkoman.
Fråga gärna om ni vill veta någonting om oss! =)

Isabell brukar säga att när jag blir damp så dampar Dino ännu mera XD
Tada!
Häst & Ryttare 
foto: Moah


Testing :P

Kanske ska försöka mig på någonting sådant :P

Dag 1 -
Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 - Min största rädsla inom hästsport
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst 
Dag 5 - Det här finns i min ryktlåda
Dag 6 - Något annorlunda med min häst
Dag 7 - Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 - Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 - Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 - Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Mjukisbyxor =)

Fredagen den 1 Juli

Tja!

Kände att jag saknade Dino idag så jag drog mig dit för att hitta på något, Hon stod och väntade vid insläppet så det var bara att ta in henne. Pysslade på ute i paddocken en stund och byggde en hinderbana med lite tittövningar, salom, ett litet hinder och ett inramat hörn. Hade på mig mjukisbyxor och hon fick ha repgrimma =)
Fixade opp henne och gjorde lite övningar till en början sedan så gick vi igenom allt och sedan hoppade jag upp och vi, red mycket slalom och jag försökte få henne att lyssna så mycket som möjligt på skänklarna. Lite klurigt hade vi det men det gick ju lite sedan så blev jag sugen på att rida ut en sväng, hade lite problem med att Gunnar höll på att elda tunna men jag vann fajten, Dino vill mest gå in så vi vände eftern en liten sväng.
Väl tillbaka så fick Damen mat och jag plockade bort banan. Sedan tog jag och nh-tränade Nimros lite för att kolla så att han var med i svängarna. Och efter det så tänkte jag fara hem men jag fastnade i Dinos box XD
Började med att jag stod i dörr öppningen och väntade på att hon skulle säga gonatt, hedde upp handen i luften och så kommer hon och lägger mulen mot min handflata <3 såååååååååå otroligt mysigt!!!!
Stod där en stund och bara myste, satte mig ner en stund och bara var där med henne i kanske 20 min innan jag åkte hem.
Ibland har vi våra mysstunder Dino och Jag <3

RSS 2.0