Du är full av överraskningar!

Lördag den 28 Maj

Hej på er!

Nu har jag något roligt att berätta för er!
Idag på morgonen så skulle jag ut med Dino, tänkte mig lite mer träning idag eftersom jag har haft det ganska lugnt under igångsättningen.
Så idag skulle vi börja jobba lite mer, kände för att ta det tredelade bettet så det blev så =)
Började med att skritta länge det blev en hel del halter för att jag hela tiden ville ha koll på henne, sedan så böjade jag så smått jobba ner henne, försökte under hela ridturen ha så mjuka händer som möjligt.
Bild från i måndags när Dino och jag var ute- härligt!
Sedan så fick hon skritta jätte länge och verkligen jobba i backarna. Tycker att hon skötte det jätte bra, och vi försökte oss på lite trav upp på gropen där det var platt men det gick inge vidare, hon var lugn och jätte mjuk och trevlig hela tiden. Det fanns ju nån gång då jag behövde starta om och bara stå med henne en stund.
Sedan så red vi bort till en gropp där vi kunde jobba i lie sand påvägen dit var hon som en liten filbunke och väl där så började jag jobba henne i skritt och forma sig runt min innerskänkel. Sedan så hoppade jag av en stund och kasta bort lite storsten.
Bild från idag ute i skogen med lugnet själv =)
Efter det så hoppade jag upp igen och så galopperade vi lite, hon skötte sig jätte bra och kunde ta det riktigt lugnt. Sedan bytte vi varv och provade andra hållet gick också bra, sedan så fick hon trava i det varvet också, som max gick hon 2 varv helt i trav och då kände jag mig nöjd.
Skrittade en stund och beslutade mig för att avsluta med lite klättring så vi klättrade uppför sandgropen ( där det går att gå ) Då mötte jag såklar ett par moppedårar från lövsjö... Aja Dino blev lite spänd, de gasade på fröbi oss och Dino kastade sig utåt mot stupet på andra sidan, jag blev så rädd att jag skrek till och då slutade hon helt tvärt att vara rädd och oroligt och när de hade försvunnit så lunkade vi vidare, hon tog det extra försiktigt uppför backen. Vilken underbar häst som kan bara av att jag säger att jag är rädd som blir hon lugnet själv! Underbara Dino <3
Snyygingen i trav <3 från förra helgen då Isabell fotade lite =)
Skrittade sedan lugnt hem. Vilken stärna! =)
Mycket lyckad ridtur men jag tror hon faktiskt var brunstig så det var nog därför.

Hemma igen!

Lördagen den 22 Maj

Hej allihopa!

Nu har jag ju varit utomlands i en vecka så då har det blivit ett uppehåll med bloggandet för ett tag men nu är jag tillbaka! Det blev inget bloggande innan jag for heller eftersom det var så mycket att stå i.
Men nu när jag kom hem igår så for jag till stallet idag för att vara med Dino & börja sätta igång hennes träning =)
Tydligen så har hon haft det tråkigt när jag varit borta så jag tror att hon har saknat mig & att vara ut å gå i skogen =)
här är första blicken jag fick av Dino när jag kom imorse
hihii sen blev hon lite putt på mig så hon valsade iväg en sväng men vi mötte upp lite senare.


Snyygingen =)

Isabell var också dit! så vi umgisk och förljdes åt ut i skogen. Isabell hjälper till att träna och röra på Ghetto =)
Så hon är där några dar i veckan =)
Här är Ghetto & Isabell, Isabell har även tränat en hel del nh/hantering med Ghetto så de jobbar på flera plan.
Nöjd häst nu...

Vi red ut å lufsade i skogen på massa småstigar, Dino skötte sig riktigt bra med tanke på att hon har vilat i 10 dar och sedan fick lov att ha sällskap nu när vi red ut. Blev bara ytterst lite damp. Dino fick göra 2 galoppfattningar och lite försök till travträning uppe på gropens topp där det var plant. Resten av tiden så skrittade vi i skogen =)
Men nu vi kom hem igen så red vi ner i paddocken för att ta lite bilder =)
Vi började med att jag fotade Isabell & Ghetto.
Tycker den här bilden är så Charmig <3 Dinos rumpa i fokus och Isabell & Ghetto i bakgrunden :PskrittenGhetto i traven =)Måste ju bara ha med denna bild, där Ghetto verkligen jobbar under sig i traven! =)

Sedan så fotade Isabell mig & Dino =)
Kan ni gissa att så fort jag begärde trav av henne så fick jag det! =D nu ska ni få se!

så kul bild :P hihi
Travar <3
Snyggingen


Rida lätt var inte såå lätt

Andra varvet :P rider lätt
Världens vackraste och duktigaste häst <3

tittut!

Vi gick ut på åkern och lät Damerna äta lite gräs, försökte ta några kort men vi var mindre populära just där och då ;)Damerna betarMy happinessSurprise!

Onsdag den 4 Maj

HejIdag så for jag ut med Dino barbacka för att bara skritta henne, så jag ebstämde mig att försöka få henne att skritta lugnt på långa tyglar runt hela gropen. Och gissa vad! Jag lyckades!
Några små duster fick vi men jag vann alla gånger! =) sen så jobbade jag henne på korttygel en till sväng runt gropen, då var hon mycket mjuk i munnen, vilket också är superbra!
bilder från ridturen!
mys uppe i gropenhärligt med att stanna och se på utsiktenhärlig utsikt över gropenförsökte ta en bild på den inbakade flätan jag gjorde på Dinohaha fint XDKanske ska berätta lite om igår också... Isabell hänge med ut med Gunnars häst Ghetto, så vi red runt gropen och sedan upp på planen ovanför sjön. Dino blev så sjukt taggad av Ghetto ute i skogen så vi for upp dit för att få lite lite lugn & ro. Fick Dino efter lite galopp till riktigt fin och lugn trav på volt, Nöjd Bea! När hon inte ens drar i munnen =)
berättar mer sen =)

RSS 2.0