Din-o-min

Söndagen den 16 Oktober


Hej!



Det blev en tur i fredags också men då var Dino väldigt pigg och ids inte skriva om det nu...
Höstbild ajg tog på Dino den 2 Oktober =) fick ganska mkt fokus överallt, gillas =)

Men idag så red vi först ut en sväng runt gropen, försökte få henne att vara så mjuk och lugn som möjligt, lite svårt ibland men ibland väldigt lätt, vi tog det väldigt lugnt till en början och hon fick absolut inte springa där hon ville springa... Så kämpade hårt med tempot och att hålla koll på hennes gångart...
Men en backe så fick hon galoppera och då var hon faktiskt riktigt mjuk & fin i galoppen och uppe på toppen av gropen, där det är platt så försökte vi trava lite, gick si sådär...
Sen så jobbade vi lite innan vi började gå hemmåt, där fick Dino ett litet frispel och då fick vi helt enkelt stanna upp och stå där ett tag, tills damen hade lugnat ner sig, så fortsatte vi ner mot planen där jag hade tänkt försöka få lite jobb gjort.
Dino tyckte bestämt att vi skulle trava, så där jobbade vi en stund med det, innan vi lullade ner på åkern eftersom det lätt kan bli lite halt i svängarna inne på plan... så gjorde vi lite galoppfattningar där och försökte lugna henne i galoppen, Vi avslutade med att galopper runt åkern 2 ggr, kunde länga ganska bra på tyglarna efter första varvet, så det var skönt =)
Sedan skritta av och in och svabba lillhästen <3
Hade tänkt visa bilder på hur mkt hals Dino har byggt på sig i sommar men får inte upp nå fel bilder så det får vänta =)

Kommentarer
Postat av: Othilia

Sv: Tack :) ja de har jag! när jag köpte hon hade hon varit ridhäst i 1 år men hon var inte speciellt utbildad.Hon var mest skogsriden :)

2011-10-18 @ 13:12:38
URL: http://peasantelisas.blogg.se/
Postat av: agnes

sv; jaså? haha .. Jaja, det brukar ändå inte gå så bra att rida där nere. Brukar vara gropigt ändå!

2011-10-22 @ 10:40:55
URL: http://equiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0