Löshoppning

Måndagen den 22 Oktober
 
Hej!
 
Idag så blev det ett pass i hagen med nysadeln och bett. Vi jobbade först med eftergiften och allt gick bra, i skritten så var hon jättemysig och lunkade på i form... Hade även rumpvärmaren för första gånger i höst så jag satt mjukt och varmt.
Vi körde på ett tag men jag var så trött att jag inte rikigt orkade med, så vi kämpade på ett tag innan vi avslutade med att skutta lite. Sedan red vi ut i skogen och travade runt och avslutade med att klättra i backar och då var det härligt för då lunkade vi så lugnt så lugnt innan vi skrittade hem. 
 
Sedan gjorde vi några skänkelvikningar innan vi gick in. Och efter att vi hade sadlat av så hängde vi med ut i hagen då Matilda skulle hoppa upp så då körde vi lite NH, Dino lyssnade superbra på mitt kroppsspråk och sedan när Matilda red ut så gick vi ner och hoppade hindret. Först var Dino helt med men sedan ville hon inte alls och fjantade på men sedan fick hon fyr och ville hoppa ordentligt, så då galopperade hon efter hindret och verkligen hoppade. Så då fick hon godis och sedan tog hon till och med galopp innan hindret och hoppade ordentligt. Så det var kul och vi avslutade där, :-)
 
 
Trackback
RSS 2.0