Sommar!

Jaja, jag jobbar så det är inte så mycket lov för mig nu för tiden =(  Jag jobbar 7-4 och försöker komma ut med Dino mer å mer men det går trögt.
I alla fall så har hon och jag varit ut idag =) Gick faktiskt ganska bra bortsett från dampet när hon ville hem men jag ville gå förbi. Små detaljer, men det är så konstigt för hon går som en klocka på plant underlag? Alltså hon går mycket bättre och lyssnar bättre, det kanske bara är jag som inbillar mig? Hennes galopp idag var helt underbar det blåste när vi kom över vägen å det var verkligen vackert där uppe! kändes nästan som slowmotion ibland.
Jag badade för första gången idag! I snippersjön, det var 23 grader vilket kändes ganska kallt men det dög gott som ett första dopp.
Sedan åkte jag hem och fick värsta lyxmiddagen: räksallad från matkompaniet. Bror och Linnéa bjöd mig att hälsa på dem ikväll så jag tog mammas bil och drivade dit. Väl där fick jag hålla i Elia =) Han är så söt så söt och så fick jag träffa Fritte igen! Jag hoppas nästan att hon ska få kattungar så att vi kan få någon, saknar dom små rackarna så det skriker om det! Jonas bjöd på kantarellmacka och vi tittade på Happy Feet, det var riktigt kul. De är så underbart snälla.
När jag körde hem så var himlen så vacker på ena sidan solen som sakta gled ner bakom ett berg med massa maffiga moln och åt andra hållet så badade själevad i sol och 2 vackra regnbågar uppenbarade sig. Vilken vacker tavla.
Här är en bild från landsjöritten som vi var med på =) kom på 21 plats.
Landsjö
Bild ifrån midsommarafton i Öster Billsjö! =)
The best <3

RSS 2.0